sâmbătă, 19 mai 2012

Brioșe cu cappucino


AI NEVOIE DE:

  •   2 căni de făină 
  •    Jumătate de cană de unt topit
  •    1 cană de lapte
  •   Trei sferturi cană de zahăr
  •   1 linguriță scorțișoară 
  •    2 lingurițe jumătate de praf de copt
  •   2 linguri cafea solubilă
  •    1 ou
  •    Trei sferturi cană de fulgi de ciocolată
  •    Esență vanilie, puțină sare
CUM PROCEDEZI:
Într-un castron mare amesteci făina, praful de copt, sarea, scorțișoara. Într-un ibric încălzești laptele și apoi îl torni într-un alt bol peste cafeaua solubilă. Adaugi untul topit, oul, esența de vanilie. Se amestecă bine și se toarnă toate peste ingredientele solide. Se mixează până la omogenizare. Se adaugă fulgii de ciocolată.
Se toarnă compoziția  în tava pentru brioșe, umplând fomele treisfert. Puteți ori să ungeți tava, fie  folosiți hârtie de copt specială pentru brioșe. Se dau brișele la cuptor pentru 20 de minute.
După ce l-am scos din cuptor, le-am ornat cu cereale de cacao în formă de scoici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu