- 4 ouă
- 200 g zahăr
- 150 ml lapte
- 8 linguri ulei
- 1 plic zahăr vanilat
- Făină cât cuprinde (aprox. 300 g)
- 1 plic praf de copt
- Coaja rasă de la jumătate de lămâie
- Fructe din compot (puteţi folosi ce fructe doriţi proaspte sau din compot)
CUM PROCEDEZI:
Se mixează bine ouăle cu zahărul şi zahărul vaniliat , până acesta se topeşte .Va rezulta o cremă spumoasă. Adăugăm uleiul şi mixăm timp de 3 minute.
Punem treptat făina amestecată cu praful de copt , alternăm cu laptele şi amestecăm până se încorporează. La sfârşit adăugăm coaja rasă de lămâie.
Turnăm amestecul într-o tavă mare şi deasupra punem cireşele.
Coacem aprox. 15 minute la foc mic. Eu am decorat cu puțină ciocolată topită...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu