- 1 kg de fasole verde
- 6 ouă
- 150 g caşcaval
- 5 linguri lapte
- Unt pentru uns tava
- O lingură pesmet
- Sare
CUM PROCEDEZI:
Se fierbe fasolea verde timp de 30 de minute. Când se fierbe, se strecoară de apă şi se lasă la răcit câteva minute. Între timp, într-un castron se bat ouăle cu laptele şi un praf de sare.
Se unge o tavă cu unt şi se tapetează cu pesmet. Se aşează fasolea. Peste fasole se toarnă compoziţia de ouă şi lapte . Se rade caşcaval deasupra. Se dă tava la cuptor, timp de 25 - 30 de minute.
Se unge o tavă cu unt şi se tapetează cu pesmet. Se aşează fasolea. Peste fasole se toarnă compoziţia de ouă şi lapte . Se rade caşcaval deasupra. Se dă tava la cuptor, timp de 25 - 30 de minute.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu