sâmbătă, 9 iunie 2012

Fursecuri fragede

AI NEVOIE DE:
  • 230 g unt moale
  • 200 g zahăr
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  •  1 fiolă esență de vanilie
  • 1 fiolă esență de migdale
  • 1 fiolă esență portocale
  • 440 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • ciocolată pentru glazură

CUM PROCEDEZI:
     Se bate zahărul cu untul până devine pufos, se adaugă oul, laptele și esențele. Se amestecă făina cu praful de copt și se adaugă treptat. Aluatul se pune la frigider.
       Se formează biluțe cu mâna și se pun în tavă, pe hârtie de copt. Se dau la cuptor pentru 8-10 minute. Scoateți-le din cuptor chiar dacă nu par făcute. Ele sunt fragede și delicioase. După ce se răcesc, se ornează cu ciocolată topită.


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu