AI NEVOIE DE:
Þ 300 g făină
Þ 120 g unt moale
Þ 100 g zahăr
Þ 100 g zahăr brun
Þ 1 ou
Þ 2 g praf de copt
Þ 150 g ciocolată simplă tocată mărunt
Þ 100 g nuci tocate
CUM PROCEDEZI:
Mixăm untul împreună cu zahărul, adăugăm oul, făina și praful de copt, amestecăm bine până ce se omogenizează, iar la sfârșit adăugăm nucile și ciocolata. Frământăm cu mâna până ce obținem un aluat bine legat, îl învelim într-o folie de plastic și îl dăm la frigider pentru o oră.
După o oră scoatem mingiuța de aluat și formăm biluțe pe care le aplatizăm între palme. Așezăm biscuiții în tava tapetată cu hârtie de copt și îi coacem în cuptorul preîncălzit maxim 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu