- 2 căni de făină
- Jumătate de cană de unt topit
- 1 cană de lapte
- Trei sferturi cană de zahăr
- 1 linguriță scorțișoară
- 2 lingurițe jumătate de praf de copt
- 2 linguri cafea solubilă
- 1 ou
- Trei sferturi cană de fulgi de ciocolată
- Esență vanilie, puțină sare
CUM PROCEDEZI:
Într-un castron mare amesteci făina, praful de copt, sarea, scorțișoara. Într-un ibric încălzești laptele și apoi îl torni într-un alt bol peste cafeaua solubilă. Adaugi untul topit, oul, esența de vanilie. Se amestecă bine și se toarnă toate peste ingredientele solide. Se mixează până la omogenizare. Se adaugă fulgii de ciocolată.
După ce l-am scos din cuptor, le-am ornat cu cereale de cacao în formă de scoici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu