sâmbătă, 13 octombrie 2012

Fursecuri cu gem


AI NEVOIE DE:
Þ 300 g făină
Þ 100 g zahăr pudră
Þ 180 g unt
Þ 1 gălbenuș crud
Þ 1 linguriță praf de copt
Þ Un praf de sare
Þ Gem pentru umplut
Þ Zahăr pudră pentru pudrat
            
             CUM PROCEDEZI:
              Punem într-un castron untul, care trebuie să fie la temperatura camerei și îl mixăm cu zahărul. Într-un alt castron, punem făina, adăugăm gălbenușul, praful de copt și untul frecat cu zahărul pudră. Mixam toate aceste ingrediente până obținem o cocă, pe care o introducem la frigider pentru 30 minute.
              După 30 minute, scoatem coca din frigider și formăm biluțe. Punem biluțele direct într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
                După ce formăm biluțele, formam găurele în fursecuri cu ajutorul degetului mare, apăsând în aluat.
               Umplem apoi fiecare gaură a fursecurilor cu gem, după care introducem tava cu în  cuptorul preîncălzit. Lăsăm la copt timp de 10-15 minute, la foc moderat. Le pudrăm apoi cu zahăr.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu